MARKETING

Marketing

Marketing

Goede marketing is essentieel voor een succesvolle verkoop en/of verhuur van uw ontroerend goed. Door een goed concept neer te zetten dat aansluit bij de doelgroep(en) voor uw object(en), vergroot u de kans aanzienlijk op een succesvol eindresultaat.


Onze aanpak is gericht op zowel de verkoop en/of verhuur van een enkele (bestaande) woning als voor renovatie-, herontwikkelingsprojecten, nieuwbouwprojecten en kantoortransformatie. 


Door onze ervaring en creativiteit kunnen we voor u een goed marketingplan ontwikkelen. Wij verzorgen graag een dergelijke presentatie voor u.

Addetra - marketing

Online adverteren

Online adverteren

De online positionering van uw vastgoed object kunnen we verbeteren door te adverteren op het internet. Wij helpen u graag bij het bepalen van een online strategie! Om meer relevant verkeer naar je website te genereren en conversies te halen zetten we effectieve kanalen in.

Addetra - online adverteren

E-mail Marketing

E-mail marketing

Direct één op één contact met uw doelgroep bereikt u met e-mail marketing. Met een goed ingerichte, relevante en vooral persoonlijke e-mail campagne kunt u dan ook mooie resultaten bereiken voor uw project. We kunnen u helpen met de passende campagne. Van het concept tot de inbox van uw (potentiële) klant en de conversies die daarop volgen. Of we nu vanaf nul uw templates, database en strategie mogen invullen of u zelf al werkt met Mailchimp of een ander programma, wij tillen jouw e-mails naar een hoger en vooral effectiever niveau.

Overige Marketing

Overige marketing
Verkoopborden
Brochurress
Websites
Artist-impressions

Verkoopborden

Brochures

Websites

Artist-impressions

Addetra - marketing
Offerte

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voornaam:*

Achternaam:*

Mail:*

Telefoonnummer:*

Opmerkingen:

Addetra

Contact


Jacob Obrechtstraat 51 Unit 16

1071 KJ Amsterdam

T 020-4281017

M info@addetra.com

Copyright ©

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK