VERGUNNINGEN

Omgevingsvergunning

Addetra kan voor u de aanvraag indienen met betrekking tot omgevingsvergunningen en/of andere vastgoed gerelateerde vergunningen zoals vergunning voor onttrekken, samenvoegen, vormen en omzetten van woonruimte. We zorgen voor alle bescheiden bij de aanvragen en zullen het traject voor u begeleiden.


De aanvragen variëren van o.a. muurdoorbraken, funderingsherstel, legaliseren zolderkamers, realiseren van zelfstandige woningen, dakterrassen tot nieuwbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsonroerendgoed (BOG). We verzorgen de aanvragen voor zeer uiteenlopende projecten voor zowel renovaties, transformaties en nieuwbouw.

Omgevingsvergunning

Onttrekkingsvergunning

Voor het onttrekken van woonruimte voor sloop of bedrijfsmatig gebruik kunnen we voor u een onttrekkingsvergunning aanvragen.

Omgevingsvergunning

Samenvoegvergunning

Voor het samenvoegen van zelfstandige woonruimte kunnen we voor u een samenvoegsvergunning aanvragen. U heeft geen vergunning nodig, als u als eigenaar-bewoner bent. En uw woning samenvoegt met een naast-, onder- of bovengelegen woning voor eigen bewoning.

Samenvoegvergunning

Omzettingsvergunning

Voor het omzetten van zelfstandige woonruimte naar onzelfstandige woonruimtes kunnen we voor u een omzettingsvergunning aanvragen. Dit wordt ook wel kamerdelen, kamerverhuur of woningdelen genoemd. Als u meer dan 2 volwassenen wilt inschrijven op hetzelfde adres in Amsterdam dan heeft u een omzettingsvergunning nodig.

Omzettingsvergunning

Woonvormingsvergunning

Woonvormingsvergunning

Woonvorming (het vormen van woonruimte) is als u van één woning twee of meerdere woningen wilt maken. Daarvoor is een woonvormingsvergunning nodig. Wij kunnen voor u de aanvraag verzorgen en indienen.

Offerte

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voornaam:*

Achternaam:*

Mail:*

Telefoonnummer:*

Opmerkingen:

Contact


Jacob Obrechtstraat 51 Unit 16

1071 KJ Amsterdam

T 020-4281017

M info@addetra.com

Copyright ©

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.