NIEUWBOUW

Commercieel

Commercieel

Om voor een goede verkoop en/of verhuur te zorgen van uw project zullen we onderzoek doen om zodoende de juiste markpositie te bepalen voor het project. Dat het project aansluit bij de juiste doelgroep(en) is daarbij uitermate belangrijk.

Als deze doelgroep(en) helder in kaart is gebracht zullen we de beste strategie bepalen om de producten in de markt te zetten.

Addetra - nieuwboiuw

Beoordeling plattegronden

Beoordeling plattegronden

Om succesvol te zijn met uw project is het van belang dat de plattegronden goed aansluiten bij de wensen van de doelgroep(en). We zullen voor u de plattegronden en het complete plan beoordelen. Bij ons geldt: “we willen in elke woning wonen die we realiseren”


Anders dan bij architecten kijken we van binnen naar buiten in plaats van andersom. We kennen ook alle onze eindgebruikers en we bouwen voor hen.

Addetra - plattegronden

Juridische begeleiding

Juridisceh begeleiding

Naast het vergunningentraject is van belang om de overige overeenkomst en aktes goed op orde te hebben. Addetra maakt de bouwkundige vertaling naar een hanteerbare juridische stukken zoals de aannemingsovereenkomst, koopovereenkomst en de splitsingsakte. Dit gaat in nauwe samenwerking met de betreffende notaris. Ook wordt er gekeken (in samenwerking met specialisten op dit gebied) naar de beste structuur met betrekking tot de overdrachtsbelasting en/of de BTW.

Verkoop en/of verhuur

Verkoop en/of verhuur

Voor de verkoop en/of verhuur kunnen in overleg met u, één of meerdere makelaars inschakelen. Addetra zal aanspreekpunt zijn voor zowel de makelaar als voor u. Addetra zal de makelaar aansturen, bijstaan en voorzien van alle verkoopdocumentatie om zodoende uw project succesvol af te ronden.

Meer- en minderwerk

Meer- en minderwerk

Voor een goede begeleiding van de wensen van de eindgebruiker kan Addetra de kopersbegeleiding verzorgen.


Verder zullen we het gehele proces op gang houden en alle betrokken partijen stimuleren en enthousiasmeren zodat het eindresultaat optimaal is.

Addetra - kopersbegeleiding
Offerte

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voornaam:*

Achternaam:*

Mail:*

Telefoonnummer:*

Opmerkingen:

Addetra - management

Contact


Jacob Obrechtstraat 51 Unit 16

1071 KJ Amsterdam

T 020-4281017

M info@addetra.com

bel

Copyright ©

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK